cupping kopen

In een massagesalon kom je natuurlijk om lekker helemaal tot rust te komen. Al je spieren worden dan los gekneed en je voelt je weer helemaal herboren wanneer je er weer naar buiten stapt. Als je iets nieuws aan je klanten wilt kunnen aanbieden kun je bijvoorbeeld cupping kopen. Cupping is namelijk ook een manier van masseren, ook om knopen uit je spieren te halen, maar ook andere dingen. Er zijn ook veel verschillende soorten cupping. Over het algemeen wordt het gebruikt om de doorbloeding in dat gebied te verbeteren, maar het heeft ook voordelen op de doorstroming van energie. 

Waar komt cupping vandaan?

Als je cupping kopen wilt is het ook leuk om te weten waar het oorspronkelijk vandaan komt. Op deze manier heb je ook wat te vertellen aan je klanten als ze binnen komen. De eerste verschijnselen van cupping zijn al eeuwen oud. Zo gebruikte de Grieken deze methode al een hele tijd geleden. Later werd deze methode ook erg populair in China. Toen deden ze cupping op een manier met een kom die werd verwarmd met een vlam en daarna op het lichaam geplaatst. Doordat de lucht dan afkoelt wordt er een vacuüm gezogen die er dan voor zorgt dat er cupping plaatsvindt. Tegenwoordig heb je er een makkelijk pompje bij waarmee je een vacuüm kunt creëren. Dit is een stuk veiliger natuurlijk, maar ook een stuk gecontroleerd.

cupping kopen

Waarom kiezen voor cupping?

Zoals al eerder is genoemd kun je dus cupping kopen voor een extra service bij je massagesalon. Het zorgt er dus voor dat er op de specifieke locatie een betere doorbloeding zal plaatsvinden. De huid wordt namelijk door het vacuüm omhoog gezogen waardoor het bol komt te staan. Hierdoor creëer je dus een beter doorbloeding en zal je zien dat afvalstoffen in het lichaam en eventuele spierknopen een stuk makkelijker kunnen worden opgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *